8 forskellige øltyper

Klik på en af knapperne under, og få en beskrivelse af hver enkelt slaks.

Pilzner er brygget med inspiration i den tyske pilsner, men ændret en smule så den passer perfekt til et hyggeligt dansk cafebesøg. Skumkronen er flot hvid, og farven er dyb gylden. Pilzner dufter frisk og frugtig, hvilket går igen i smagen. Pilzner er forfriskende og behagelig rund i smagen. Bitterheden er diskret, så der også gives plads til øllets sødme. Alt i alt et godt bud på en tørstslukkende øl med god karakter. Pilzner fås kun på fad. Alkoholstryrken er 4.6%.

Klassik er en flot gylden klassik pilsnerøl med en god smag af malt og en herlig sødme, som sammen med humlens aroma og bitterhed giver dig en skøn smagsoplevelse.Alkoholstyrken er 5,0%.

WitBier er brygget med inspiration fra den belgiske witbier. WitBier er en overgæret hvedeøl med en uklar, hvidgul farve og et tykt, cremet skum. WitBier har en frisk duft af krydderi, særligt nelliker og kori- ander, og en dæmpet, syrlig tone af citrusfrugter. WitBier smager sødt og syrligt med en behagelig let, blød fylde. Den syrlige smag gør øllet meget forfriskende, og dette sammenholdt med den citrusagtige frugtighed gør øllet til en rigtig tørstslukker. Alkoholstyrken er 4,8%.

Pineys gyldne, ravfarvede krop har en flot hvid skumkrone, som gemmer en fantastisk, harmonisk fylde fra den komplekse maltsammensætning. Overgæren og brugen af cascade- og amarillohumle gør, at øllen imponerer med ferskner, appelsin, hyldeblomst og karamel allerede i duften. Alkoholstyrken er 5,2%.

Aggerbajer er brygget efter engelsk tradition.
De mørke malte giver Agger Bajer sin rige fyldige smag, og med noter af chokolade og ristet malt efterlader hver tår dig med en delikat og sødmefyldt eftersmag.
Agger Bajers mørgyldene farve og flottecremede skumkrone fuldender smagsindtrykketog oplevelsen når du nyder en Agger Bajer fra fad. Alkoholstyrken er 5,0%.

Gourmet bryggeriet`s julebryg er ud over basismalt, brygget på en blanding af belgisk aromamalt og tysk münchermalt. Derefter er der efter britisk tradition tilsat to slags sukker, der hver især bidrager med sødme. Som noget helt specielt for denne øl er der også tilsat en krydderblanding bestående af muskatnød, kanel og honning. Alle tre ingredienser harmonerer godt med øllets udvalg af sukker og er en væsentlig kilde til øllets unikke duft- og smagsprofil. Naturligvis er der også humle i øllet, men er ikke i en grad, så det dominerer. Alkoholstyrken er 5,4%.

Bock2 var den anden af de to første øl, som GourmetBryggeriet lancerede på flaske i sensommeren 2005. Bock2 er en dyb granatrød øl med en imponerende fyldig råhvid skumkrone, der langsomt aftager til et tykt slør i glasset. Bock2 dufter fyldigt af mørke malte med rige toner af karamel og en gennemgående vinøs alkohol i baggrunden. Den har en god fyldig smag med overvægt af sødlig malt og karamel. Der fornemmes en diskret, balanceret bitterhed, som ikke trækker nogen nævneværdig efterbitterhed. Alkoholstyrken er 7,2%.

Blue Mountain Stout er brygget til chokolade-desserter og kaffe. Mørkristede bønner fra verdens bedste kaffe – Blue Mountain – samt bitter chokolade , giver øllen den kompleksitet i duft og smag, som kaffe- og chokoladenydere elsker.Alkoholstyrken er 6,5%.