Hos Jysk Fadøls Service kan De både vælge selv at afhente Deres varer, og dermed spare leveringsudgifterne, eller De kan få det leveret til døren af os.

Hos os kan De leje fadølsanlæg, store og små, købe fustager og sodavand, til nogle af markedets laveste priser. Vi har anlæg og udstyr både til den private fest samt til store arrangementer. Herudover forhandler vi også slush ice maskiner, samt alt i tilbehør hertil. Vi er en af Jyllands største forhandlere af fadølsanlæg, og vi har i dag fadølsanlæg af forskellige størrelser til udlejning, 2 udskænkningsvogne, samt mulighed for opsætning af tankanlæg til de helt store arrangementer, hvilket sikrer, at vi kan løse enhver opgave vores kunder måtte have.

pasted image 0 (3)
jysk_fadol_logo

Vi sælger og udlejer fadøl og sodavand til private, men leverer også komplette løsninger til barer, cafeer og restauranter. Vi kan også sørge for rens og vedligeholdelse af Jeres fadølsanlæg. For yderligere information og priser vedrørende komplette løsninger og faste leveringer af fadøl, kontakt os da venligst.