• gb pro
  • agger
  • ego
  • olglas
  • harboe
  • Se alle vores forskellige øltyper...
  • Se alle vores mange forskellige typer anlæg...
  • EGO økologiske sodavand, se hele vores store udvalg i sodavand og læskedrikke...
  • Smag på sagerne, bestil allerede nu...
  • Se alle de produkter vi tilbyder fra Harboe...

Information om vores øltyper

I alt har vi 8 forskellige typer øl at vælge imellem, alt sammen på fad.

Nedenfor har vi samlet lidt information om alle vores øl varianter. Læs mere om de spændende øl herunder.

 

 

 

Gourmetbryggriets produkter

Gourmet bryggeriet`s pilzner fadøl:
Pilzner er brygget med inspiration i den tyske pilsner, men ændret en  smule så den passer perfekt til et hyggeligt dansk cafebesøg. Skumkronen  er flot hvid, og farven er dyb gylden. Pilzner dufter frisk og frugtig,  hvilket går igen i smagen. Pilzner er forfriskende og behagelig rund i  smagen. Bitterheden er diskret, så der også gives plads til øllets  sødme. Alt i alt et godt bud på en tørstslukkende øl med god karakter.  Pilzner fås kun på fad. Alkoholstryrken er 4.6%.

Gourmet bryggeriet`s piney fadøl:

Pineys gyldne, ravfarvede krop har en flot hvid skumkrone, som gemmer en fantastisk, harmonisk fylde fra den komplekse maltsammensætning. Overgæren og brugen af cascade- og amarillohumle gør, at øllen imponerer med ferskner, appelsin, hyldeblomst og karamel allerede i duften. Alkoholstyrken er 5,2%.

Gourmet bryggeriet`s witbier fadøl:
WitBier er brygget med inspiration fra den belgiske witbier. WitBier er en overgæret hvedeøl med en uklar, hvidgul farve og et tykt, cremet skum. WitBier har en frisk duft af krydderi, særligt nelliker og kori- ander, og en dæmpet, syrlig tone af citrusfrugter. WitBier smager sødt og syrligt med en behagelig let, blød fylde. Den syrlige smag gør øllet meget forfriskende, og dette sammenholdt med den citrusagtige frugtighed gør øllet til en rigtig tørstslukker. Alkoholstyrken er 4,8%.

Gourmet bryggeriet`s bock2 fadøl:
Bock2 var den anden af de to første øl, som GourmetBryggeriet lancerede på flaske i sensommeren 2005. Bock2 er en dyb granatrød øl med en imponerende fyldig råhvid skumkrone, der langsomt aftager til et tykt slør i glasset. Bock2 dufter fyldigt af mørke malte med rige toner af karamel og en gennemgående vinøs alkohol i baggrunden. Den har en god fyldig smag med overvægt af sødlig malt og karamel. Der fornemmes en diskret, balanceret bitterhed, som ikke trækker nogen nævneværdig efterbitterhed. Alkoholstyrken er 7,2%.

Gourmet bryggeiet`s julebryg fadøl:
Gourmet bryggeriet`s julebryg er ud over basismalt, brygget på en blanding af belgisk aromamalt og tysk münchermalt. Derefter er der efter britisk tradition tilsat to slags sukker, der hver især bidrager med sødme. Som noget helt specielt for denne øl er der også tilsat en krydderblanding bestående af muskatnød, kanel og honning. Alle tre ingredienser harmonerer godt med øllets udvalg af sukker og er en væsentlig kilde til øllets unikke duft- og smagsprofil. Naturligvis er der også humle i øllet, men er ikke i en grad, så det dominerer. Alkoholstyrken er 5,4%.

Gourmet bryggeiet`s klazzik fadøl:
Klazzik er en flot gylden klassik pilsnerøl med en god smag af malt og en herlig sødme, som sammen med humlens aroma og bitterhed giver dig en skøn smagsoplevelse.Alkoholstyrken er 5,0%.

Gourmet bryggeiet`s aggerbajer fadøl:
Agger Bajer er brygget efter engelsk tradition.
De mørke malte giver Agger Bajer sin rige fyldige smag, og med noter af chokolade og ristet malt efterlader hver tår dig med en delikat og sødmefyldt eftersmag.
Agger Bajers mørgyldene farve og flottecremede skumkrone fuldender smagsindtrykketog oplevelsen når du nyder en Agger Bajer fra fad. Alkoholstyrken er 5,0%.

Gourmet bryggeiet`s blue mountain stout fadøl:
Blue Mountain Stout er brygget til chokolade-desserter og kaffe. Mørkristede bønner fra verdens bedste kaffe - Blue Mountain - samt bitter chokolade , giver øllen den kompleksitet i duft og smag, som kaffe- og chokoladenydere elsker.Alkoholstyrken er 6,5%.Se Gourmetbryggeriets produkter

      

gb produkter

 


 


 

 

 
Vejledende forbrug af øl:
Receptioner 1 øl pr. person
Familiefest 2-3 pr. person
Skolefest 4 øl pr. person
Svendegilde/firmafest 5-6 øl pr. person